Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

de Bucataras in Oaie, 17 Apr 2011 | 5626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  10 cotlete de miel , groase de cel mult 1,5 cm
  • Pentru marinada:
  • sucul de la o rosie bine coapta
  • 1 lingura de usturoi tocat (15 gr)
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
  • 1/4 cana de coriandru tocat (60 gr)
  • 1/4 cana de cidru de mere
  • 1 lingurita de mustar uscat (5 gr)
  • 3 lingurite  zahar brun (30 gr)
  • 1/2 cana de ulei de masline (125 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford:

 Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa

Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore

Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati marinada care a mai ramas

Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 190 C

Stropiti cotletele cu ulei si asezonati-le cu sare si piper

Lasati circa 5 minute cotletele pe gratar pe fiecare parte.

Dupa ce le-ati luat de pe gratar, puneti-le in folie de aluminiu si lasati-le sa se raceasca 5 minute inainte de a le taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

DIANA B 1

06.09.2011, 14:18


Am zis tot

Kori 1

17.10.2011, 00:32

iar miel? nu se poate, mi-e o pofta de mor nu ma mai uit la restul retetelor cu miel ca e de rau, arata super delicioase

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:30

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar